maandag , 25 september 2017

Open Toernooi

TOERNOOI 2017

Klik op de link: Uitslagenbord Knock Out 2017 om het vervolgschema te zien voor het hoofdtoernooi en de uitslagen!

Klik op de link: Eindstand voorrondes 2017 Om de einduitslag te bekijken van de voorrondes. Hoofdtoernooi wordt gespeeld van 26 juni t/m 1 juli. Degene die verder zijn naar het hoofdtoernooi worden tijdig geïnformeerd.

Klik op de link: Uitslagen 2017 om de actuele tussenstand per poule te downloaden!

Klik op de link: Poule Indeling 2017 Definitief om de Poule Indeling (met speeldata) te downloaden!

Klik op de link: Open Toernooi 2017 aanmeldingsformulier om het aanmeldingsformulier te downloaden!

Download hier deel 2 van het aanmeldingsformulier: Kalender Inschrijving 2017 LET OP: Dit moet u meesturen met uw opgave!

TOERNOOI 2016

Klik op de link: Vervolgprogramma laatste 64 om het vervolgprogramma te bekijken!

Klik op de link: Uitslagen 2016 om de eindstand van de voorrondes te downloaden. Alsmede alle resultaten per poule!

Klik op de link: Poule Indeling 2016 Definitief om de Poule Indeling te downloaden alsmede de speeldata!

Klik op de link: Open Toernooi 2016 aanmeldingsformulier om het aanmeldingsformulier te downloaden!

Download hier deel 2 van het aanmeldingsformulier: Kalender Inschrijving 2016 LET OP: Dit moet u meesturen met uw opgave!

Klik op de link: WEDSTRIJDREGLEMENT 2016 om het actuele wedstrijdreglement te downloaden!

TOERNOOI 2015

Klik op de link: Indeling Hoofdtoernooi 2015 om de uitslagen en de indeling van het hoofdtoernooi te downloaden!

Klik op de link: Uitslagen Eindstand voorronden om de einduitslag van de voorronden te downloaden!

Klik op de link: Uitslagen 2015 om de laatste uitslagen van de voorronden te downloaden!

Klik op de link: Poule Indeling definitief 2015 om de poule indeling voor het toernooi te downloaden!

Klik op de link: WEDSTRIJDREGLEMENT 2015 om het wedstrijdreglement te downloaden

Klik op de link: Open Toernooi 2015 aanmeldingsformulier om het aanmeldingsformulier te downloaden!

Download hier deel 2 van het aanmeldingsformulier: Kalender Inschrijving 2015 LET OP: Dit moet u meesturen met uw opgave!