dinsdag , 5 december 2023
 
 
Inschrijving Open Driebanden Toernooi weer gestart!

Inschrijving Open Driebanden Toernooi weer gestart!

Het is voor het 9e jaar op rij dat dit Open Driebandentoernooi in Biljartcentrum Den Hoek zal gaan plaatsvinden.
De organisatie van dit traditionele Open Driebanden Toernooi is wederom in handen van de Stichting Topbiljart Zundert die qua speelschema weer paraat is om het toernooi weer, als eerder, in de lente te laten verspelen. Wij hopen hiermee vele biljartliefhebbers van welk niveau dan ook een plezier te doen.

De Hoofdsponsor van dit toernooi is “ DE PAREL DRANKEN” en de start zal plaats hebben op maandag 13 april en zal eindigen met het hoofdtoernooi in de week van 01 t/m 06 juni.

Er zal wederom een fraaie prijzenpot beschikbaar zijn. De hoofdprijs bedraagt € 800,00, maar de beleving en de strijd voor een goed resultaat is voor velen net zo belangrijk.

De poule wedstrijden worden gespeeld op maandag, dinsdag en vrijdagavond, aanvang 19.00 uur. Ook ‘s-middags zullen er poule wedstrijden worden gespeeld en wel op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag, aanvang 13.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt 15 Euro. U kunt zich aanmelden t/m 03 april.

Wil je nieuwe biljartvrienden ontmoeten of jezelf openstellen voor een nieuwe en gezellige uitdaging???????

Dan snel aanmelden bij Louis Havermans, biljartcentrum “Den Hoek” Zundert. Telefoon 076-5972300 of bij onze website www.stichtingtopbiljartzundert.nl.

Klik HIER om u in te schrijven!