zaterdag , 9 december 2023
 
 
Open Driebanden Toernooi verplaatst

Open Driebanden Toernooi verplaatst

Zes edities op rij was “Boemaars Advocatenkantoor” onze hoofdsponsor. Het advocaten kantoor heeft besloten om de overeenkomst niet te verlengen, maar heeft nog steeds affectie met de biljartsport in het algemeen en met onze Stichting in het bijzonder, hetgeen wij ook bijzonder waarderen.

U was gewend om rond deze datum een uitnodiging cq. een aanmeldings formulier van ons te ontvangen maar we hebben om diverse redenen (*) besloten ons traditionele toernooi te verplaatsen naar oktober/november 2014. Ook dan zal er gespeeld worden in middag- en avondsessies en verwachten U ook dán een goed georganiseerd toernooi te kunnen aanbieden. Zodra de nationale kalenders van België en Nederland bekend zijn mag U van ons een uitnodiging verwachten. Mocht Uw familie, clubleden of vrienden dan geen uitnodiging hebben ontvangen, zijn zij bij ons eveneens van harte welkom.

(*) Overbelasting van het organisatieteam in de lente maanden.
Eredivisie schema 2013-2014
Nationale KNBB Bekerfinaletoernooi 2014
Deelname aan organisatie “EK junioren driebanden groot” in Zevenbergen
Play-Offs Eredivisieteam “Pressplate-Machielsen FA”
Wij wensen allen een plezierige afloop van de lopende competities, een aangename en zonnige vakantie, en graag tot ziens in biljartcentrum “Den Hoek”.