dinsdag , 5 december 2023
 
 
Pressplate-Machielsen FA underdog in play-offs!
Speciale dank aan Harry van Nijlen voor de foto!

Pressplate-Machielsen FA underdog in play-offs!

In de reguliere competitie driebanden Eredivisie 2013/2014 wist het Zundertse team, na 22 wedstrijden, maar liefst 30 matchpunten te vergaren en realiseerde daarmee een verdienstelijke 3e plaats, ondanks het feit dat er voor deze competitie een junior, Raymon Groot, werd ingelijfd in plaats van Harrie van de Ven. Dat pleit natuurlijk ook voor het vertoonde niveau de andere drie teamleden, Barry van Beers, Peter Ceulemans en kopman Roland Forthomme.
Een en ander heeft ten gevolge dat “Pressplate-Machielsen.fa”, volgens het reglement, in de ½ finale gekoppeld is aan nummer twee van de ranglijst, het team van “De Heeren/Miller’s Biljarts” uit Heerhugowaard. Kansloos zijn de mannen uit het corso-dorp niet, want tijdens de uitwedstrijd wisten zij overtuigend met 3-5 te winnen, dank zij overwinningen o.a. tegen voormalige wereldkampioenen Dick Jaspers en Eddy Merckx.
De eerste ontmoeting van dit tweeluik zal plaatsvinden in Biljartcentrum Den Hoek op dinsdag 06 mei, aanvang om 19.00 uur, en roepen wij zo veel supporters als mogelijk op om het team moreel te steunen naar een goed resultaat.
De tweede ontmoeting zal plaatsvinden in biljartcentrum “Miller’s Biljarts” in Heerhugowaard op 7 mei, aanvang 19.00 uur.

PROGRAMMA PLAY-OFFS op Dinsdag 06 mei;

19.00 uur; Raymon Groot – Dick van Uum
Barry van Beers – Frans van Kuijk

21.00 uur; Peter Ceulemans – Eddy Merckx
Roland Forthomme – Dick Jaspers

De toegang is gratis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!