dinsdag , 5 december 2023
 
 

Blog Archives

Open toernooi Den Hoek 2019

Klik op de link: Affiche Open Toernooi voor het affiche Klik op de link: Open Toernooi 2019 aanmeldingsformulier om het aanmeldingsformulier te downloaden! Download hier deel 2 van het aanmeldingsformulier: Kalender Inschrijving 2019 LET OP: Dit moet u meesturen met uw opgave! Lees meer »

Grote Prijs “De Parel Dranken” 2015

Klik op de link: Indeling Hoofdtoernooi 2015 om de uitslagen en de indeling van het hoofdtoernooi te downloaden! Klik op de link: Uitslagen Eindstand voorronden om de einduitslag van de voorronden te downloaden! Klik op de link: Uitslagen 2015 om de laatste uitslagen van de voorronden te downloaden! Klik op de link: Poule Indeling definitief 2015 om de poule indeling voor het toernooi te downloaden! Klik op ... Lees meer »

Grote Prijs “Pressplate-Machielsen FA” 2014

Klik op de link:Uitslagenbord Knock Out 2014 concept om het speelschema te zien van de vervolgronde van het toernooi. AANVANG MAANDAGMIDDAG + DINSDAGMIDDAG: 14.00 uur AANVANG MAANDAGAVOND + DINSDAGAVOND + VRIJDAGAVOND: 19.00 uur   Klik op de link: Eindstand voorronde Open Toernooi Pressplate-Machielsen om de eindstand te downloaden! Alle deelnemers krijgen PERSOONLIJK bericht voor het vervolg van het Open Toernooi Pressplate-Machielsen. Klik op ... Lees meer »