zaterdag , 9 december 2023
 
 
Winst voor STZ in eigen huis

Winst voor STZ in eigen huis

Ondanks dat we Peter Ceulemans moesten missen op zondag 24-2-2019 wisten we toch met 7-1 te winnen van Aardexpress.

Voor de pauze ging het in beide partijen wat moeizaam.
Roland Uijtdewilligen kon niet starten maakte in de 6e beurt zijn eerste carambole. vanaf beurt 23 kwam Roland op voorsprong tegen Dick Thiele met 23-18. De gehele verdere partij ging het vrijwel gelijk op, met een kleine voorsprong voor Roland. Doordat hij bij de 4e poging zijn matchbal pas kon maken hoefde Dick nog maar 1 punt in de nabeurt en dat lukte hem ook. Een gelijkspel in 55 beurten.

Gelukkig wist Rik van Beers in zijn partij tegen Nicky van Venrooij de voorsprong te behouden en eindigde deze wedstrijd met 40-36 in 40 beurten. de eerste 3 matchpunten waren dan ook een feit.

Na de pauze had Barry van Beers de smaak na 4 beurten te pakken en begon met een serie van 8. Na 2x missen weer een serie van 11 en de stand was met de pauze 3-22 in 9 beurten in het voordeel van Barry. Rene Wijnen kon het tempo van Barry ook na de pauze niet bijbenen en deze wedstrijd verliep voor Barry dan ook soepel: 13-40 in 24 beurten.

Op de andere tafel ging Roland Forthomme voortvarend van start met een serie van 7. De stand bij de pauze was 22-14 in 19 beurten in het nadeel van Rudy de Laet. Gelukkig bleef de wedstrijd in ons voordeel en eindigde deze met een score van 40-21 in 29 beurten.

De 2 punten zijn dus weer binnen, waarmee we onze 2e positie hebben kunnen handhaven. De concurrentie ligt op de loer, dus we moeten waakzaam blijven.

Komend weekend zijn er geen Buffalo League wedstrijden gepland.
Onze volgende ontmoeting vindt plaats in Boxtel op 10-3-2019 tegen ’t Ivoor