zaterdag , 9 december 2023
 
 
Zondag 3-2-19 topdag voor STZ
Foto: TON SMILDE/KOZOOM.COM

Zondag 3-2-19 topdag voor STZ

Foto: TON SMILDE/KOZOOM.COM

 

 

 

 

 

Afgelopen Zondag had STZ een topdag. Eerst behaalde zij thuis voor de competitie een 6-2 overwinning op team de Eekhoorn.
Barry van Beers startte met een mooie serie van 13 gevolgd door 5. Uiteindelijk won hij met 40-28 in 25 tegen Jerry Hermans

Op de andere tafel ging het voor Rik van Beers wat moeizamer maar ook hij wist er een overwinning uit te slepen tegen Kenny Miatton 40-37 in 37

In de tweede sessie maakte Frans van Kuijk een serie van 11 en 9 tegen Roland Forthomme die toch goed bij wist te blijven. Helaas wist Frans de punten toch naar zich toe te trekken: 36-40 in 22. Peter Ceulemans was verwikkeld in een spannende match tegen Kurt Ceulemans. Gelukkig hadden we voor de overwinning voldoende aan een gelijkspel maar Kurt mistte in de nabeurt het laatste punt waardoor we eindigden met 6-2.

Daarna moest het team snel door naar Sluiskil alwaar ze tegen Dallinga de tweede ronde voor de beker speelden.

In de eerste sessie waren beide partijen spannend en viel bij alle twee de beslissing in de de laatste set. Doordat zowel Peter Ceulemans als Roland Uijtdewillegen met 2-1 wisten te winnen waren we al zeker van de volgende ronde voor de bekerfinale. In de tweede sessie verloren Roland Forthomme en Barry van Beers met 2-1.

Al met al dus een dag met een gouden randje